Ontstaan

In de loop van de tijd werd er steeds vaker naar onze winkel gebeld voor telefonische bestellingen. Twee keer per jaar winkelen tijdens onze modeshows, was niet altijd genoeg. Om het gemakkelijker te maken artikelen te bekijken en te bestellen zijn we onze eigen webwinkel begonnen. In eerste instantie nog met een beperkt assortiment. Maar in de loop van de tijd uitgegroeid tot een volwaardige webshop met een uitgebreid assortiment.

Kledingadvies

In de webshop willen we u zoveel mogelijk helpen bij het zoeken naar de geschikte kleding en combinaties. Dat doen we door middel van uitgebreide productomschrijvingen. Daarnaast tonen we bij ieder artikel combinatiemode. Dat maakt het voor u gemakkelijker om te kiezen welke kleding bij elkaar past. Twijfelt u over een combinatie of heeft u vragen? Bel ons gerust op 0172-650871. 

Betalen

Bestellingen via de website kunt u betalen via iDeal. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen op factuur. Als u kiest om te betalen via iDeal, ontvangt u €3,- korting op de verzend- en administratiekosten.

Verzending & retourneren 

Wij werken samen met PostNL. Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. De verzend- en administratiekosten bedragen €5,95 inclusief BTW. Onze producten kunnen gratis geretourneerd of geruild worden. U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd. 

Doorduyn webshop.jpg


Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.