Betalen en bezorgen

Bestellingen via de website kunt u direct betalen via Ideal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay. In de winkel kunt u contant en met pin betalen. Voor bestellingen vanuit het buitenland is het mogelijk om via Sofort Banking of Mister Cash te betalen.

Betalen via Ideal
Als u kiest voor betaling via Ideal ontvangt u € 3,- korting op de verzend- en administratiekosten.

Achteraf betalen via AfterPay
AfterPay voert voor Doorduyn Mode B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Verzend- en administratiekosten
Voor alle bestellingen in Nederland brengen wij een bijdrage van € 6,95 incl. BTW in rekening. Doorduyn Mode B.V. draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending. 

Bezorgen
Voor bezorgingen werken we samen met PostNL. 

Levertijd
Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u zo snel mogelijk over de te verwachten levertermijn. Mocht een product niet meer leverbaar zijn dan zoeken we naar een goed alternatief. Uiteraard kunt u ook altijd kosteloos annuleren indien u dit wenst.


Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.