Betalen en bezorgen

Bestellingen via de website kunt u direct betalen via Ideal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen via Riverty (voorheen Afterpay). In de winkel kunt u contant en met pin betalen. Voor bestellingen vanuit het buitenland is het mogelijk om via Sofort Banking of Mister Cash te betalen.

Betalen via Ideal
Als u kiest voor betaling via Ideal ontvangt u € 3,- korting op de verzend- en administratiekosten.

Achteraf betalen via Riverty (voorheen AfterPay)
Riverty voert voor Doorduyn Mode B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van Riverty via de online omgeving MijnRiverty kunt inzien en betalen. Riverty houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty/AfterPay een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty/AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

Verzend- en administratiekosten
Voor alle bestellingen in Nederland brengen wij een bijdrage van € 6,95 incl. BTW in rekening. Doorduyn Mode B.V. draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending. 

Bezorgen
Voor bezorgingen werken we samen met PostNL. 

Levertijd
Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u zo snel mogelijk over de te verwachten levertermijn. Mocht een product niet meer leverbaar zijn dan zoeken we naar een goed alternatief. Uiteraard kunt u ook altijd kosteloos annuleren indien u dit wenst.