Doorduyn Mode Bodegraven

Op zoek naar kledingadvies op maat? Of een gezellig middagje winkelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk kledingadvies, en nemen alle tijd voor u. Samen kijken wij naar uw stijl en de kleuren die het beste bij u passen. Ook adviseren wij u graag over bijpassende sieraden. Wij geven u net dat extra beetje service wat u in andere kledingzaken niet vaak tegen komt. Zo geven wij u altijd (eerlijk) maatadvies en helpen wij, waar nodig, met passen. Daarnaast kunt u bij ons terecht over vragen over de pasvorm of de stof. Is de broek of het vest dat u bij ons past te groot? Geen zorgen! Wij kunnen dit eenvoudig op maat laten maken in ons eigen atelier. 

Onze winkel is speciaal toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn. Zo zijn de gangpaden extra breed en de pashokjes aangepast voor rollators en rolstoelen. 

In onze winkel wordt twee keer per jaar een modeshow gehouden. Tijdens deze modeshow wordt onze nieuwe collectie getoond. Het gaat hierbij om de voor- en najaarscollectie. Wilt u op de hoogte blijven van onze modeshows? Mail dan naar info@doorduynmode.nl, en wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft! 

Wij zijn gevestigd in Bodegraven. Onze winkel is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar ervoer. U bent bij ons altijd welkom voor een kopje koffie of een gezellig praatje.

Contact - en adresgegevens

Onze winkel is gevestigd: 
Overtocht 23 
2411 BS BODEGRAVEN 
Tel. (0172) 65 08 71
E: info@doorduynmode.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00 uur 
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Doorduyn winkel .png      IMG_0461_1.jpg


Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.