Doorduyn Mode Bodegraven

Op zoek naar kledingadvies op maat? Of een gezellig middagje winkelen? U bent van harte welkom in onze winkel. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk kledingadvies, en nemen alle tijd voor u. Samen kijken wij naar uw stijl en de kleuren die het beste bij u passen. Ook adviseren wij u graag over bijpassende sieraden. Wij geven u net dat extra beetje service wat u in andere kledingzaken niet vaak tegen komt. Zo geven wij u altijd (eerlijk) maatadvies en helpen wij, waar nodig, met passen. Daarnaast kunt u bij ons terecht met vragen over pasvorm, modellering, combinaties maken etcetera. Wij helpen u graag!

Onze winkel is speciaal toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Zo zijn de gangpaden extra breed en de pashokjes aangepast voor rollators en rolstoelen. 

Twee keer per jaar filmen wij een modeshow. Dat is in het begin van het voorjaar en het begin van het najaar.  Deze modeshow laat een greep uit onze nieuwe collectie zien. Deze modeshow kunt u op uw eigen tijdstip, onder het genot van een kopje koffie, bekijken via onze webshop.  Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?  Mail dan naar [email protected],  of meldt u zich aan voor de nieuwsbrief via onze webshop.  Wij zorgen er dan voor dat u op de hoogte blijft! 

Wij zijn gevestigd in Bodegraven. Onze winkel is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar ervoer. U bent bij ons altijd welkom voor een kopje koffie of een gezellig praatje. Graag tot binnenkort!

Contact - en adresgegevens

Onze winkel is gevestigd: 
Overtocht 23 
2411 BS BODEGRAVEN 
Tel. (0172) 65 08 71
E: [email protected]

Openingstijden

Winkel:

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00 uur 
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Administratie & Webshop:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.00 uur

Doorduyn winkel .png      IMG_0461_1.jpg