Doorduyn op locatie

Wij verzorgen het gehele jaar door modeshows op locatie. Op verschillende plekken in heel Nederland tonen wij onze collectie. Winkelen was niet eerder zo leuk en gemakkelijk. Op een centrale locatie bij u op de woning of in de buurt, bouwen wij onze kledingwinkel op en komen we letterlijk bij u langs. Tijdens de modeshow kunt de nieuwste trends, kleuren en stoffen voor het huidige of komende seizoen in u opnemen. Gedurende de show wordt de kleding en de collectie toegelicht.

Uitgebreide modeshows met verschillende modellen en collecties

Ook is er de mogelijkheid tijdens de show de stoffen te voelen. Er komen verschillende combinaties en pasvormen langs, zodat u een goede indruk krijgt van de collectie en de mogelijkheden. Dit alles onder het genot van van een kopje koffie en een stroopwafel. Alle getoonde kledingstukken zijn direct verkrijgbaar. Na afloop van de show is er namelijk de mogelijkheid om gezellig te winkelen in de gecreëerde winkelstraat.

Pasmogelijkheden en altijd persoonlijk advies

Op locatie stellen wij maar liefst 50 meter kledingwand op. Het assortiment bestaat op locatie uit meer dan 2000 stuks kleding. Wij sorteren alle stukken op kleur en combinatie, wat gemakkelijk en prettig winkelt. Ook kunt u tijdens de modeshow gebruik maken van de aanwezige paskamers, die wij opbouwen. Uiteraard staan wij graag voor u klaar voor kledingadvies en pashulp. Wij zorgen ervoor dat wij voldoende kleding meenemen. Mocht het toch voorkomen dat uw maat er niet meer tussen zit, dan kunnen wij dit toesturen. 

Kort samengevat:

Bekijk een sfeerimpressie van onze modeshow op locatie: