Fair Trade

Fair Trade is voor ons een wezenlijk deel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom doen wij zaken met Elisabeth Trading. Kwalitatieve producten die op een eerlijke manier worden gemaakt, geen kinderarbeid of uitbuiting, maar een eerlijke prijs voor een goed product dat in menswaardige omstandigheden wordt gemaakt.

Binnenkort verkrijgbaar:

Fair Trade Herenpantalon Jeans

Een zeer gewild item uit onze collectie herenpantalons. Wij verwachten medio juli de herenpantalon jeans in de kleuren blauw en zand. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Fair Trade Overhemden

Speciaal voor ons geproduceerde overhemden van hoge kwaliteit katoen. Wij verwachten de nieuwe overhemden medio juli weer te kunnen leveren. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Ons goede doel

In de moderne fabriek in Chennai werken veelal weduwen. In India zijn weduwen 'ongeluk' brengers. Door dit Hindoe bijgeloof komen ze vrijwel niet aan werk en rest hen vaak niets anders dan bedelen of zelfs prostitutie. Werk betekent een toekomst hebben. En dat willen wij de weduwen en hun kinderen geven door bij Elisabeth Trading te werken. Ruim 60 weduwen hebben nu een toekomst, eten, scholing en zekerheid. Vanuit onze Christelijke achtergrond steunen wij dit initiatief dan ook van harte! Eerlijk is eerlijk!

Jochem collectie

In de fabriek worden voor ons momenteel de herenpantalons in spijkerstof en overhemden geproduceerd. We zijn dicht betrokken bij het project en de stichting die de fabriek ondersteund. We hopen dat het in de toekomst mogelijk wordt om nog meer artikelen in India te laten produceren. Als het zover is houden we u zeker op de hoogte. 

Faitrade


Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.