1.

2.

3.

4.

Afgestemd assortiment

Complete outfit

Kwaliteitsgarantie

Veilig en eenvoudig afrekenen

Ons assortiment is volledig afgestemd op u. Het assortiment is eigentijds, trendy en modieus. Onze collectie is altijd geïnspireerd door de trends van het bijbehorende seizoen. Met prints, patronen en modellen die op dat moment in de mode zijn. Daarnaast is elk kledingstuk zeer functioneel en comfortabel.  Alle functies die u graag ziet in uw kleding, hebben wij verwerkt in de collectie. Hierdoor heeft de kleding altijd de juiste pasvorm. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment eigentijdse kleding. Voor alle typen kledingstukken kunt u bij ons terecht; van blazers en pantalons tot twin sets en japonnen.  Daarnaast zijn de kledingstukken uit ons assortiment altijd perfect met elkaar te combineren. Alle items in de winkel zijn op kleur en combinaties gesorteerd. Zo vindt u snel een complete outfit en zal er altijd iets in onze collectie zijn dat past bij u.
 

Wij garanderen een hoge kwaliteit op ons volledige assortiment. Naast een eigen collectie, werken wij met verschillende vooraanstaande merken. De productie van onze eigen collecties Jochem en Annejet beheren wij zelf. Daarnaast werken wij alleen met gerenommeerde merken en fabrikanten. Wij kopen alleen stoffen in die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. De kleding uit ons assortiment is duurzaam, van hoogwaardige materialen gemaakt en gaat gegarandeerd lang mee.U kunt in onze webshop veilig en gemakkelijk betalen. Geen poespas, rompslomp of omslachtige betaalprocedures. Betalen is bij ons overzichtelijk en eenvoudig. Wij accepteren betalingen via I-deal en middels een factuur. U bepaalt zelf of u direct online betaalt of achteraf via een factuur. Wij garanderen dat afrekenen altijd veilig gebeurd en bevestigen de geslaagde transactie per e-mail.

5.

6.

7.

Zichttermijn en gratis retourzending

Gebruiksvriendelijke webshop

Service

Wij bieden u een zichttermijn van 14 dagen. Zo heeft u de tijd om de kleding op uw gemak te passen, te beoordelen, met uw eigen kleding te combineren en te ontdekken of het is wat u zoekt. Is de aankoop toch niet volledig naar wens kunt de gekochte producten altijd gratis retourneren. Wij kunnen de kleding omruilen of het aankoopbedrag restitueren. Wij staan uiteraard ook graag voor u klaar voor advies en goede raad, wanneer u vragen of opmerkingen heeft over uw aankoop. 

Niet alleen het assortiment, ook onze werkwijze, winkel en webshop zijn afgestemd op u. Wij hebben aanpassingen aan de webshop doorgevoerd, zodat u gemakkelijk en snel uw weg kunt vinden. Met een duidelijke indeling, een overzichtelijk menu en een eenvoudig bestelproces hopen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast vindt u ons telefoonnummer groot terug op de website. Komt u er niet uit en lukt het online winkelen bij Doorduyn niet, zijn wij op dit nummer bereikbaar. Een eventuele bestelling kan ook altijd telefonisch worden doorgegeven of besproken.   


Zowel in onze winkel als online zijn wij u graag van dienst. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor vragen over de stof, pasvorm, of anderzijds over de kleding uit ons assortiment. Wij geven graag (eerlijk) maatadvies en helpen u desgewenst met passen. Indien nodig vermaken wij uw kleding in ons eigen atelier. Een te lange broek maken we bijvoorbeeld eenvoudig korter. U bent ook altijd welkom bij ons voor een kopje koffie met een stroopwafel of een gezellig praatje.