Oscar B - Vrouwelijk en chique

Ocsar B heeft binnen de damesmode ruimte gecreëerd voor vrouwen die goed weten wat er speelt op modegebied. Bij de collectie van Oscar B staan vrouwelijkheid en luxe centraal. Zij hebben dan ook een chique collectie gecreëerd. De collectie van Oscar B clothes bestaat uit: blazers, blousejasjes, blouses, shirts, rokken en broeken. Oscar B clothes is van hoogwaardige kwaliteit en is slim te combineren. De collectie van Doorduyn Mode biedt een goed alternatief voor het merk Oscar B. Op dit moment maakt Oscar B geen deel uit van onze collectie. Doorduyn Mode verkoopt kleding dat vergelijkbaar is met kleding van Oscar B.

Oscar B Kleding

Met Oscar B kleding bent u ervan verzekerd dat u er altijd modieus uitziet en dat de kledingstukken comfortabel zitten. Voor elke gelegenheid vindt u het juiste kledingstuk: wanneer u er jonger uit wilt zien of juist heel chique en modieus.

Prachtige tijdloze prints voeren de boventoon in de kleding van Oscar B. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan kleding met warme en donkere kleuren. Oscar B is er voor de modebewuste seniorenvrouw die er graag net en stijlvol uit wil zien.

Het hoge comfort komt door de hoge kwaliteit materialen, waarvan de kleding gemaakt is. De kledingstukken van Oscar B bewijzen dat comfort en een prachtig design heel goed samen kunnen gaan in een kledingstuk, zodat u zich altijd op uw gemak voelt en u er goed uitziet.

Tevens gaat kleding van Oscar B mode mee met de tijd, waardoor u altijd een hippe uitstraling heeft. Omdat er wel altijd herkenbare details en kenmerken in de kleding verwerkt zijn, hebben de kledingstukken toch iets vertrouwds. Alle kledingstukken van Oscar B mode worden zorgvuldig uitgekozen, zodat alleen de beste producten voor u verkrijgbaar zijn!

Oscar B Collection

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie kleding voor dames? Met de kleding van Oscar B mode vindt u de stijl die bij u past. De Oscar B collection voor vrouwen is onder te verdelen in drie verschillende kledinglijnen:

  • Edition: kleding speciaal voor vrouwen van boven de 45 jaar. Deze kledingstukken van Oscar B lopen tot maat 48 en zijn allemaal gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Collection: kleding speciaal voor vrouwen van boven de 60 jaar. Deze kledingstukken van Oscar B hebben een langere pasvorm en hebben een groter maatbereik. De materialen zorgen voor extra comfort en zijn nagenoeg kreukvrij.
  • Essentials: dit zijn de basisartikelen die complementair zijn aan de andere twee lijnen van Oscar B Deze lijn bestaat uit bijvoorbeeld jassen en broeken, die goed passen bij andere kledingstukken. In tegenstelling tot de andere lijnen, die per seizoen veranderen, blijven de Essentials altijd in de collectie.

Welke Merken Lijken op Oscar B Fashion?

Doorduyn Mode verkoopt kleding die te vergelijken is met Oscar B Fashion. Deze kleding is gemaakt van dezelfde hoogstaande kwaliteit en zitten net zo comfortabel als Oscar B clothing. Daarnaast hebben deze merken dezelfde elegante designs als de kleding van Oscar B.

Doorduyn Mode biedt de volgende merken aan die vergelijkbaar zijn met Oscar B clothing:

  • Annejet
  • Erfo
  • Habella
  • Rabe

Deze merken verkopen ook jasjes en broeken die lijken op de Oscar B jackets en Oscar B trousers. De Oscar B jackets en Oscar B trousers vallen ook in dezelfde prijsklasse.

Wilt u graag kleding dat lijkt op kleding van Oscar B fashions? Kom dan langs bij Doorduyn Mode. Wij adviseren u graag welke kleding uit onze collectie overeenkomt met Oscar B Fashions. Ook zijn wij telefonische bereikbaar voor al uw vragen over soortgelijke kleding van Oscar B.

Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.