Postorderbedrijf voor eigentijdse seniorenmode

U kent het wel, urenlang door winkels lopen en nog niet de kleding vinden die u precies zoekt. Wilt u liever online kleding bestellen? Bent u op zoek naar postorderbedrijven met kleding? In tegenstelling tot andere postorderbedrijven met kleding, heeft Doorduyn zich gespecialiseerd in postorder kleding voor senioren. Voor allerlei soorten Mode kunt u terecht in de webshop van Doorduyn Mode.

Het gemak van de webshop

Bij Doorduyn Mode bestelt u snel en eenvoudig al uw seniorenkleding online. Dit is handig als u niet in staat bent om naar de winkel te komen of gewoon het gemak van online winkelen wilt ervaren. Zittend op de bank bestelt u de gewenste kleding. Lekker relaxed.

Twee keer per jaar een volledig nieuwe collectie

Doorduyn Mode heeft een webshop met een ruime collectie kleding voor senioren. Ziet u bij andere postorderbedrijven kleding jaar na jaar nog op de website staan. Bij postorderbedrijf Doorduyn vindt u twee keer per jaar een volledig nieuwe collectie online. In het voorjaar hebben we een compleet nieuw assortiment in de webshop en in het najaar ook. De collectie van Doorduyn bestaat uit:

 • Blazers
 • Blouses
 • Gilets
 • Japonnen
 • Overhemden
 • Pantalons
 • Poloshirts
 • Rokken
 • Rolstoelcapes
 • T-shirts
 • Tops
 • Truien
 • Twin sets
 • Two in one
 • Vesten

Voor het samenstellen van de nieuwe collectie houdt Doorduyn altijd rekening met de trends van het bijbehorende seizoen. U vindt modieuze kleuren, prints, patronen en modellen bij ons altijd in de collectie terug. Hierdoor koopt u gegarandeerd een eigentijdse outfit in de online shop van Doorduyn Mode.

Kies voor een matchende outfit

De kleding voor ouderen die Doorduyn inkoopt, is uniek en onderscheidt zich van andere postorderbedrijven. De collectie is met zorg samengesteld. Voordat de kleding in de webshop te vinden is, vindt er een uitgebreid inkoopproces plaats. Om het assortiment samen te stellen, kiest Doorduyn zorgvuldig stoffen en kleuren uit. Hierbij is het belangrijk dat de boven- en onderkleding goed met elkaar te combineren is. In de webshop zijn de mogelijke combinaties bij elkaar gesorteerd. Hierdoor is het voor u makkelijk om snel een volledige, bij elkaar matchende outfit te vinden. Een outfit die zowel qua kleur, wat betreft model en stoffen bij elkaar past.

Exclusieve uitstraling

Onze postorder kleding is stijlvol en modieus. Het doel van Doorduyn is om senioren ondanks hun leeftijd een eigentijdse uitstraling te geven. De seniorenkleding die Doorduyn inkoopt, is uniek en onderscheidt zich van andere postorderbedrijven met kleding. De collectie is met zorg samengesteld. Voordat de kleding in de webshop te vinden is, vindt er een uitgebreid inkoopproces plaats. Om het assortiment samen te stellen, kiest Doorduyn zorgvuldig zelf stoffen en kleuren uit. Hierbij is het belangrijk dat de boven- en onderkleding goed met elkaar te combineren zijn. In de webshop worden de mogelijke combinaties bij elkaar gesorteerd.

Functionele postorder kleding voor senioren

Ziet u bij andere postorderbedrijven kleding die vooral modieus is. Bij Doorduyn is de kleding voor senioren ook zeer functioneel. Bij het ontwerpen is het figuur van oudere dames en heren onder de loep genomen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in seniorenkleding, weten we precies wat voor senioren belangrijke functies zijn van kleding. De kleding is daarentegen zeker niet oubollig of ouderwets, maar juist zeer modieus. Doorduyn houdt rekening met de specifieke wensen die ouderen aan kleding stellen. Postorder kleding van Doorduyn:

 • zit lekker
 • benadrukt uw pluspunten
 • gaat lang mee
 • is modieus
 • wordt thuisbezorgd

De postorder kleding die wij aanbieden, is gemakkelijk aan te trekken. Hierdoor kunnen senioren zich zelfstandig blijven aankleden. De kleding zit ook lekker doordat het gemaakt is van fijne, elastische stoffen. Daarnaast houden wij rekening met uw veranderende figuur wanneer u ouder wordt. Met de juiste kleding camoufleert u uw minpunten en accentueert u uw positieve kanten. Wat voor figuur u ook heeft, postorder kleding van Doorduyn zit altijd goed en is gegarandeerd modieus.

Passende kleding

Bij Doorduyn vindt u dameskleding varierend van maat 36 tot maat 58. Kleding voor oudere heren is verkrijgbaar van maat xs tot xxxl. Wilt u de kleding toch nog iets laten aanpassen? Bij Doorduyn staan we open voor uw specifieke verlangens. Als u dat wenst, vermaken wij uw seniorenkleding in ons eigen atelier. Wij creëren de maat en het model dat u wenst.

Merken

Bij Doorduyn Mode vindt u postorder kleding van diverse merken. Hierbij kunt u denken aan kleding van Rabe, Toni, Gelco, Frank Walder, Erfo, Habella, Blaest en Annejet.

Direct uit voorraad geleverd

U kent het wel, van die postorderbedrijven die u lang op uw bestelde kleding laten wachten. Doorduyn Mode levert de postorder kleding direct uit voorraad. Het pakketje wordt door ons postorderbedrijf dus snel bij u thuis afgeleverd. U heeft rustig de tijd om de kleding te passen. Past u de kleding ook gerust in combinatie met kledingstukken die u al in uw kast heeft hangen. Dan ziet u direct of de kleding daarmee matcht. Ten slotte beslist u of de kleding aan uw wensen voldoet.

Veilig betalen

In onze webshop kunt u op twee manieren betalen. U kunt direct, veilig, afrekenen via Ideal. Daarnaast is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Bij het pakketje ontvangt u een factuur zodat u de betaling over kunt maken. Voor betalen achteraf brengen we 3,- euro extra administratiekosten in rekening. De bestelling bevat een retoursticker voor als u kleding terug wilt sturen. Kleding terugbrengen in de winkel is eventueel ook mogelijk.

Betaalbare, kwalitatief goede postorder kleding

Doorduyn valt in de categorie postorderbedrijven met kleding die betaalbaar is. Postorderbedrijf Doorduyn Mode is toegankelijk voor iedereen. U vergelijkt gemakkelijk online alle prijzen met elkaar. Bestelt u postorder kleding bij Doorduyn, dan heeft u veel kwaliteit voor een redelijke prijs. Postorder kleding van Doorduyn gaat lang mee. Wij kopen alleen stoffen in die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Al onze kleding is wasbaar en voorzien van een label met wasinstructies. Zo weet u precies hoe u een specifiek kledingstuk moet wassen. Ook na een aantal keer wassen ziet uw kleding er nog steeds als nieuw uit. Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Service

Bij Doorduyn Mode kunt u rekenen op uitstekende service. Mocht de kleding niet aan uw verwachtingen voldoen, dan verzorgen wij altijd een passende oplossing voor u.

per pagina
Bekijk 1 - 60 van 598 producten
Bekijk 1 - 60 van 598 producten

Onlangs bekeken:

U heeft nog geen producten bekeken.