Met deze drie tips gaat u fris de zomer in!

Nu 10% korting met de speciale actiecode PLUS2017

Tip 1: Voeg populaire zomerkleuren toe aan uw garderobe

De populaire zomerkleuren van 2017 zijn: aqua blauw, marine, fuchsia en taupe.

Aqua blauw is een mooie zomerse kleur. Het is de kleur van een tropisch blauwe zee. Deze kleur blauw neigt naar groen of turquoise.  Marine is een vrij harde kleur blauw. Deze kleur blauw is goed te combineren met een aantal andere blauwtinten. Fuchsia is een fel roze kleur. Een vrolijke kleur voor in de zomer. Taupe is de meest neutrale kleur. Deze kleur kan het beste gecombineerd worden met andere kleuren. 

Tip 2: Probeer verschillende kleurcombinaties

  • De kleuren rood-wit-blauw komen als combinatie veel terug in deze lente en zomer. Deze rood-wit-blauw combinatie is goed te combineren met een taupe pantalon. Deze combinatie is te zien in afbeelding 1. 
  • Licht bruine kleuren zoals zand en taupe geven een mooie naturel uitstraling. Deze tinten doen het altijd goed in combinatie met gekleurde items. Maar in afbeelding 2 kunt u zien dat verschillende tinten bruin ook mooi samengaan.
  • De kleur marine is goed te combineren met andere blauwtinten zoals aqua blauw. Een witte blouson zorgt voor de finishing touch Deze combinatie is terug te zien in afbeelding 3. 

Tip 3: Bloemen maken je vrolijk

Wat u veel zult zien deze zomer zijn bloemenprints. Zowel rustige elegante prints maar ook wat meer felle en drukke prints. Mooi te combineren met een effen kleur of als u durft met een andere bloemenprint. 

Excuses voor het ongemak. Er zijn helaas geen producten gevonden.

Zoek opnieuw